GZC Prinsenhof Leidschendam
Uw zorg onze zorg

Rijbewijskeuring

Als u moet worden gekeurd i.v.m. de verlenging van uw rijbewijs, dan kunt u hiervoor bij ons terecht.

De tarieven zijn conform de NZA-tarieven en zijn afhankelijk van de te besteden tijd, met een minimum van 20 minuten voor een standaard enkelvoudige keuring. De kosten zijn minimaal € 67,68 en dienen contant of via pin te worden afgerekend na de keuring. Mochten er meerdere keuringen uitgevoerd moeten worden (bv bij hart- en vaatziekten) wordt het bedrag hoger naar gelang de tijd langer duurt. Uiteraard krijgt u hiervan een nota.

Belt u voor het aanvragen van de keuring met de praktijk, 070-3273039, keuze 3. Met de assistente kunt u een afspraak maken. Op vrijdagmiddag kan de keuring plaatsvinden. De keuring zal worden gedaan door dokter Overman.

Op de dag van de keuring neemt u de CBR papieren mee en een identiteitsbewijs. Het CBR wil dat wij controleren dat wij de juiste persoon keuren.

Ook vragen wij u om een potje verse urine mee te nemen (= niet ouder dan 2 uur) mee en laat dit zo mogelijk vóór de keuring door de assistente nakijken.

Wij keuren GEEN eigen patiënten. Hiermee vermijden wij een eventueel negatief oordeel over onze eigen patiënten. We proberen er zo voor te zorgen dat de huisarts-patiënt behandelrelatie niet onder een keuring hoeft te lijden.

Moderne huisartsenpraktijk

De praktijk is ruim bereikbaar via telefoon en online. Via de website kunt u gemakkelijk herhaalmedicatie aanvragen en uw vraag stellen aan de praktijk

Veel zorg onder 1 dak

In GZC Prinsenhof Leidschendam is veel zorg aanwezig met als voordeel dat de patient gewoon in de praktijk geholpen kan worden. Wij werken samen met onder andere het laboratorium voor bloedafname.  

Diverse expertise binnen de zorg

Wij hebben buiten huisartsen ook een verpleegkundig specialist, praktijk ondersteuner GGZ en ouderenzorg in dienst waar u terecht kunt met uw vragen.

Blijf op de hoogte van het laatste praktijk nieuws!

In onze nieuws berichten delen wij afwezigheid en vakanties van onze medewerkers.
Ook delen wij handige medische informatie en tips.