Gezondheidscentrum Prinsenhof in Leidschendam
Uw zorg onze zorg

Rijbewijskeuring

Als u moet worden gekeurd i.v.m. de verlenging van uw rijbewijs, dan kunt u hiervoor bij ons terecht.

 

De kosten voor een keuring bedragen € 55,00 en dienen contant te worden afgerekend na de keuring, wij hebben geen pinautomaat in de praktijk. Uiteraard krijgt u hiervan een nota.

 

Belt u voor het aanvragen van de keuring met de praktijk, 070-3273039, keuze 3. Met de assistente kunt u een afspraak maken. De dagen dat deze keuring kan plaatsvinden zijn maandag en donderdag. De keuring zal worden gedaan door dokter Mariam Samim.

 

Op de dag van de keuring neemt u de CBR papieren mee en een identiteitsbewijs. Het CBR wil dat wij controleren dat wij de juiste persoon keuren.

Ook vragen wij u om een potje verse urine mee te nemen (= niet ouder dan 2 uur) mee en laat dit zo mogelijk vóór de keuring door de assistente nakijken.

 

Wij keuren GEEN eigen patiënten. Hiermee vermijden wij een eventueel negatief oordeel over onze eigen patiënten. We proberen er zo voor te zorgen dat de huisarts-patiënt behandelrelatie niet onder een keuring hoeft te lijden.

Moderne huisartsenpraktijk

De praktijk is ruim bereikbaar via telefoon en online. Via de website kunt u gemakkelijk herhaalmedicatie aanvragen en uw vraag stellen aan de praktijk

Veel zorg onder 1 dak

In Gezondheidscentrum Prinsenhof is veel zorg aanwezig met als voordeel dat de patient gewoon in de praktijk geholpen kan worden. Wij werken samen met onder andere het laboratorium voor bloedafname.  

Diverse expertise binnen de zorg

Wij hebben buiten huisartsen ook een verpleegkundig specialist, praktijk ondersteuner GGZ en ouderenzorg in dienst waar u terecht kunt met uw vragen.

Blijf op de hoogte van het laatste praktijk nieuws!

In onze nieuws berichten delen wij afwezigheid en vakanties van onze medewerkers.
Ook delen wij handige medische informatie en tips.

Verbouwing!

Wij zijn blij en trots u te mogen melden dat onze huisartsenpraktijk het pand gaat uitbreiden. We kampen al een tijd met tekort aan kamers

Lees verder »