GZC Prinsenhof Leidschendam

Spreekuur op afspraak

Uw zorg onze zorg

Afspraak maken

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Belt u bij voorkeur tussen 8 en 10 uur voor het maken van afspraken. Gedurende deze tijden is de telefoon dubbel bezet zodat we de wachttijden aan de telefoon zo kort mogelijk houden. Tevens heeft u dan de meeste kans om nog dezelfde dag terecht te kunnen op het spreekuur. Buiten deze tijden zijn wij rechtstreeks bereikbaar van 10:30 tot 11:30 uur en van 14:00 tot 17:00 uur.

 

Als u een telefonisch consult wenst, kunt u hiervoor bij de assistente een afspraak maken. Zij zal hiervoor een afspraak bij één van de huisartsen plannen. Er zal een zo specifiek mogelijke tijd met u worden besproken, maar wij vragen uw begrip mocht dit niet lukken.

 

Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

 

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

 

Visite

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan één van de artsen u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of en wanneer een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Moderne huisartsenpraktijk

De praktijk is ruim bereikbaar via telefoon en online. Via de website kunt u gemakkelijk herhaalmedicatie aanvragen en uw vraag stellen aan de praktijk

Veel zorg onder 1 dak

Bij GZC Prinsenhof Leidschendam is veel zorg aanwezig met als voordeel dat de patient gewoon in de praktijk geholpen kan worden. Wij werken samen met onder andere het laboratorium voor bloedafname.  

Diverse expertise binnen de zorg

Wij hebben buiten huisartsen ook een verpleegkundig specialist, praktijkondersteuner GGZ en ouderenzorg in dienst waar u terecht kunt met uw vragen.

Blijf op de hoogte van het laatste praktijk nieuws!

In onze nieuws berichten delen wij afwezigheid en vakanties van onze medewerkers.
Ook delen wij handige medische informatie en tips.