GZC Prinsenhof Leidschendam

Openingstijden

Uw zorg onze zorg

Openingstijden

De praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Belt u bij voorkeur tussen 8 en 10 uur voor het maken van afspraken. Gedurende deze tijden is de telefoon dubbel bezet zodat we de wachttijden aan de telefoon zo kort mogelijk houden. Tevens heeft u dan de meeste kans om nog dezelfde dag terecht te kunnen op het spreekuur. Tevens zijn wij van 10:30-11:30 uur en van 14:00-17:00 rechtstreeks bereikbaar.

Buiten genoemde tijden zijn wij niet rechtstreeks bereikbaar i.v.m. overleg/lunch of andere werkzaamheden. U kunt ons dan in geval van nood altijd bereiken via de spoedlijn. Hiervoor maakt u keuze 1 in het telefoonmenu of belt u 06-27021731.

 

In de even weken is de praktijk op vrijdagmiddag gesloten, dokter Geels neemt dan tot 17.00 uur, in geval van spoed waar. Als u ons belt, wordt u in geval van spoed rechtstreeks aan hen doorverbonden. Ook kunt u hen rechtstreeks bellen op 070-3273510.

Moderne huisartsenpraktijk

De praktijk is ruim bereikbaar via telefoon en online. Via de website kunt u gemakkelijk herhaalmedicatie aanvragen en uw vraag stellen aan de praktijk

Veel zorg onder 1 dak

In GZC Prinsenhof Leidschendam is veel zorg aanwezig met als voordeel dat de patient gewoon in de praktijk geholpen kan worden. Wij werken samen met onder andere het laboratorium voor bloedafname.  

Diverse expertise binnen de zorg

Wij hebben buiten huisartsen ook een verpleegkundig specialist, praktijk ondersteuner GGZ en ouderenzorg in dienst waar u terecht kunt met uw vragen.

Blijf op de hoogte van het laatste praktijk nieuws!

In onze nieuws berichten delen wij afwezigheid en vakanties van onze medewerkers.
Ook delen wij handige medische informatie en tips.