GZC Prinsenhof Leidschendam

Praktijkverpleegkundige

Uw zorg onze zorg

De praktijkverpleegkundige Thessa Valpoort verzorgt de regelmatige controles zoals patiënten met astma/COPD, hart- en vaatziekten en diabetes mellitus (suiker). 

De praktijkverpleegkundige houdt spreekuur, geeft gezondheidsvoorlichting en -begeleiding, medicatie-instructie en adviezen over medicijngebruik, leef- en gedragsregels. Tevens brengt zij huisbezoeken bij patiënten die niet in staat zijn om naar de praktijk te komen.

Huisbezoeken bij ouderen indien de huisarts denkt dat er vragen of problemen zijn die op het terrein van de praktijkverpleegkundige liggen, horen ook tot de taken van de praktijkverpleegkundige.

De praktijkverpleegkundige is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

U maakt hiervoor telefonisch een afspraak.

Moderne huisartsenpraktijk

De praktijk is ruim bereikbaar via telefoon en online. Via de website kunt u gemakkelijk herhaalmedicatie aanvragen en uw vraag stellen aan de praktijk

Veel zorg onder 1 dak

In GZC Prinsenhof Leidschendam is veel zorg aanwezig met als voordeel dat de patient gewoon in de praktijk geholpen kan worden. Wij werken samen met onder andere het laboratorium voor bloedafname.  

Diverse expertise binnen de zorg

Wij hebben buiten huisartsen ook een verpleegkundig specialist, praktijkondersteuner GGZ en ouderenzorg in dienst waar u terecht kunt met uw vragen.

Blijf op de hoogte van het laatste praktijk nieuws!

In onze nieuws berichten delen wij afwezigheid en vakanties van onze medewerkers.
Ook delen wij handige medische informatie en tips.