GZC Prinsenhof Leidschendam

Praktijkondersteuner GGZ

Uw zorg onze zorg

Binnen de huisartsenpraktijk is Marloes Plomp, POH GGZ werkzaam, die u kan bijstaan bij psychosociale klachten.

In één of meerdere gesprekken kunt u bespreken waar u in uw leven tegenaan loopt. Er zal gekeken worden naar praktische handvatten voor het zelfstandig oplossen van problemen en zij zal u zo mogelijk wijzen op preventieve activiteiten in de vormen van cursussen en e-health.


Iedere afspraak bij de POH GGZ staat gepland voor een half uur, de eerste kenningsmakingsafspraak zal drie kwartier in beslag nemen. De inzet van de POH GGZ wordt vergoed vanuit het basispakket, dus er zijn voor u geen kosten aan verbonden.

 

De POH GGZ werkt onder verantwoordelijkheid  van de huisartsen. Een verslag van uw gesprek met haar wordt opgenomen in uw huisartsendossier.

 

Met de inzet van Marloes beogen we aandacht te geven aan het tijdig signaleren en behandelen van psychische klachten en verwachten daarmee grotere problematiek te voorkomen. Zij werkt op woensdag en vrijdag in de praktijk. Dinsdagmiddag bezoekt zij aan huis.

Moderne huisartsenpraktijk

De praktijk is ruim bereikbaar via telefoon en online. Via de website kunt u gemakkelijk herhaalmedicatie aanvragen en uw vraag stellen aan de praktijk

Veel zorg onder 1 dak

In GZC Prinsenhof Leidschendam is veel zorg aanwezig met als voordeel dat de patient gewoon in de praktijk geholpen kan worden. Wij werken samen met onder andere het laboratorium voor bloedafname.  

Diverse expertise binnen de zorg

Wij hebben buiten huisartsen ook een verpleegkundig specialist, praktijkondersteuner GGZ en ouderenzorg in dienst waar u terecht kunt met uw vragen.

Blijf op de hoogte van het laatste praktijk nieuws!

In onze nieuws berichten delen wij afwezigheid en vakanties van onze medewerkers.
Ook delen wij handige medische informatie en tips.